Farvel til januar.

Ja undskyld januar, men farvel med dig. Jeg er så glad for at i morgen, skifter vi til februar. Jeg er ikke fan af lange mørke vintermåneder. Og januar, du er desværre en af dem. Især i år har du været ekstra lang, og selvom du her på det sidste har vist flere lyse sider af dig, så er jeg mere end klar til februar. For efter februar kommer forår.

Forår er mine tvillingers fødselsdag. Forår er lys. Forår er de yndigste forårsblomster. Forår er knopper på træerne. Forår er at sætte havemøblerne frem igen. Forår er forhåbentlig flere vaccinerede. Forår er glæde. Forår er kaffe i en solskinsplet. Forår er begyndende fregner på næsen. Forår er fuglekvidder. Forår er goddag tyndere jakker. Forår er 1 år siden jeg stoppede til samtaler. Jeg glæder mig så meget til at byde foråret velkommen.

Men først er der februar og den skal også nydes.

(Billederne er for forrige år)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.