Hjemmeundervisning og hjemmekontor.

De første 14 dage med hjemmeundervisning er nu gået. Mit team og jeg har fået lavet en god plan over, hvordan dagene skal være og hvem der forbereder hvad til hvornår. I sidste uge var jeg også en dag på skolen, hvor jeg havde nødundervisning. Det var en meget tom skole at komm end på, når man er vant til børn i skolegårdene og på gangene.

Efter 3 1/2 uge hjemme i familienboblen var det svært lige pludselig at træde ind og være tæt med andre. Jeg er ikke bange, jeg får ikke angst, men jeg har en følelse af enorm usikkerhed i at være i “en anden bobbel” end den derhjemme. Jeg tager så meget hatten af for de lærere og pædagoger der er afsted hver eneste dag. De er ikke først i køen til vacciner, men hver dag tager de på arbejde og står forrest. Tak til alle dem.

Jeg prøver at holde humøret oppe, men de sidste par dage har jeg godt nok været i et små dårligt humør, så da der i formmiddags kom et blomsterbed med en buket blomster blev jeg helt rørt. Blomsterne var fra min mor, det var virkelig som at få en knus gennem luften og fik mig til at tænke på, at det er helt ok at humøret ikke hele tiden er i top og et par med med dårligt humør er ok, så længe det ikke bliver alt for lang tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.