Den hyggeligeste juleaften.

Dagen i foregårs var lige, som jeg havde drømt om. Og kan man så ønske sig mere?

Min søster og hendes familie skulle have været til Bornholm og fejret jul med hendes svigerfamilie, men da Sverige lukkede grænsen, kom de ikke herover. Min søster og jeg har en gammel tradition med at vi ringer sammen d. 24. december kl. 12.00 og drikker portvin og ønsker hinanden glædelig jul. Dette skulle vi i år havde gjort hos os på gårdspladsen, men da de jo alligevel ikke kom til øen, blev det som det plejer. Det er en tradition jeg elsker.

Efter at have skålet, gik jeg igang med at lave ris ala mande, det er egentlig lidt fjollet, for ingen af os 5, er speciel vilde med det, men vi synes det skulle være der, og ellers gik dagen med at pigerne kom forbi på ponytur med nogle af deres veninder, så hyggeligt, desværre i p*.regnvejr.

På et tidspunkt om eftermiddagen kom der “en ked af det følelse” snigende. Det kræver måske en dag nogle indlæg om hvorfor, men det har taget mig mange år, at holde af julen. Heldigvis fik jeg sagt skrid til følelsen, gave den en på paletten med make’uppen og Disneys’s juleshow. Tak Jesper fårekylling – du kan noget – selv efter jeg er blevet voksen.

Vi nød julemiddagen og sad længe ved bordet, og mens vi fik ryddet af bordet blev der lagt lidt flere gaver under træet og tændt lys.

 

Eftersom vi kun var os 5, både dansede (eller gik vi nok mere) rundt og træet og sang. Resten af aftenen gik med gaveuddeling og pakken op. Alle fik nogle rigtig fine gaver. Vores børn er nu så store, så jeg havde ikke regnet med at de havde lavet laver i år, og blev meget glad og rørt over de købte ting,  jeg fik af pigerne, de havde virkelig fundet på ting, som passer lige til mig. Men som tog vores søn fusen på os…. i håndværk/design har de lavet bordskånere og de lå under træet til os.

En helt igennem skøn og hyggelig aften bare os 5.

I går og i dag er også uden planer andet end god frokost, pakkeleg, se en film og hygge hygge hygge.

Glædelig jul fra alle os til alle jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.