2 dage til jul. Tirsdag d. 22.december 2020.

Nå men så blev Bornholm da lige isolereret fra resten af Danmark. Jo jo man kan komme fra øen med fly eller ved at sejle til Køge, men derfor kan jeg nu alligevel ikke lade være med at føle at vi er noget isoleret. For 10 år siden var vi det også, men der var det pga snestorm. Øen var simpelthen gemt i sne.

December 2010.

Der må være noget ved denne dato; for 3 år siden sad jeg og min familie i en flyver på vej mod Thailand, alt imens min lille mormor fløj til himmels. Uden jeg fik sagt farvel, uden et sidste kram. Uden varsel om at det ville ske.

Jeg savner min mormor hver eneste dag, hun har været en stor del af hele mit liv.

2 dage til jul.

2 dage til en jul som i år bliver en anden for mange mennesker.

Vi skal holde jul herhjemme os 5, præcis som under snestormen for 10 år siden og jeg er sikker på vi får en super hyggelig jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.