4 dage til jul. Søndag d. 20. december 2020.

Juleferie. Ja tak. Har sparket den igang med at se hele sæson 2 af Hjem til jul. Helt helt fantastisk norsk juleserie på Netflix. Den har både fået mig ned i gear, i julehumør og gjort at jeg nu ønsker mig både sne og en sparkstøtting. Dem der kender mig, vil nok tro at den er helt gal med mig, da jeg normalt ikke er til kulde og sne, men da der ikke er noget der overhovedet er normalt dette år, så går jeg efter sne nu…. men kun hvis jeg kan glide afsted på en sparkstøtting.

Med 4 dage til jul:

  • Er jeg færdig med at købe alle julegaver.
  • Mangler alt andet indkøb. Læs juletræ og mad 🙂
  • Har jeg stadigvæk ikke drukket så meget som et glas gløgg.
  • Er jeg bagud med min julekalender…. hvad sker der for det, det er ellers spiseligt.
  • Har endelig fået lyst til at skrive igen, det troede jeg også tilbage i november og jeg har som sådan også haft lyst, men overskuddet har jeg brugt på familien og arbejdet. Så håber jeg vil få skrevet noget mere nu det er ferie.

Christmas is all around you…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.