Uge 29.

Sidder og sløver den over morgen(formiddag)maden. Har netop lavet en kop kaffe til. Martin er på arbejde, et barn er på fodboldskole, et andet på arbejde og tredje sidder under dynen med sin morgenmad. Har næsten også mest lyst til at putte under dynen igen og/eller tænde op i brændeovnen. Men istedet for at sidde og mukke over vejret, har jeg allerede fået ordnet lidt småting, opdateret kalenderen som byder på dejlige ting i løbet af ugen.

Et vennepar er på ferie på øen og kommer her i morgen til hygge og snak. (Havde dog en idé om rosé på terrassen, så den der sol må gerne komme i morgen) Fredag må den også meget gerne komme, der skal jeg til sommerens eneste koncert. Men hvilken en…. Tim Christensen på Gæsten. Dem der kender mig, ved at det er absolut en af favoriterne. Damn det bliver godt også i selskab med en skøn kollega.

Ellers ingen planer, præcis som jeg godt kan lide det. Martin arbejder hele sommeren og kun fri i weekenderne, men sådan har det efterhånden været i mange år, så det er der ikke noget nyt i.

Jeg er igang med at renskrive nogle kommende ferieindlæg fra 80’erne. Det er virkelig hyggeligt at “opleve” ferierne påny. Et kig tilbage i barndommens land. Jeg får lyst til at proppe familien i bilen og bare køre ned gennem Europa. Ud og opleve og vise børnene den del af verden. Det kunne virkelig være hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.