Er det lørdag?

Jeg har seriøst ikke styr på dagene længere. Det kunne være torsdag, som det kunne være søndag. Måtte faktisk tjekke det tidligere…. det ER lørdag. Ikke fordi jeg skal noget. Overhovedet. Luften er gået af ballonen. Psssst…….

Så da jeg fandt ud af at det var lørdag, måtte jeg ud… ikke bare ud og gå i det dejlige vejr. Ud, væk, se andre mennesker. Så jeg tog til Nexø…. jo jo…. vildt ikk? I Bog og idé for at købe én ny tusch og én ny farveblyant. Var det vigtigt? tjooo…. nok ikke, men måtte bare lidt ud. Flottede mig oveni med en tur i Kvickly.

Dog tog jeg ikke de bløde bukser på i dag, som ellers nærmest er blevet hverdages uniformen. Valgte også at tage makeup på, for at se om jeg stadig kunne huske, hvordan det lægges. Men håret…. det har så fået sig sit helt eget liv. Det både trænger til at blive klippet og farvet. Så her er indført corona-knold. Ikke at forveksle med det man havde under barslen: barsles-knold.

Hold nu op altså…. corona-knold og skrupforvirret. Jamen skal vi ikke bare sige at det går godt her?

 

Er det forresten påske ? (joke – det ved jeg det er……;)

 

One Reply to “Er det lørdag?”

  1. Corona knold . Mit hår er blevet så langt, at jeg kan lave knold højt oppe på hovedet . Hårfarven gider jeg ikke skrive så meget om. Det er moderne igen med naturligt lyse striber, er det ikke? .
    Fedt med en tur til Nexø…. af alle byer .
    Tjøs mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.