Det sniger sig ind på mig.

Blandt kendere kaldes jeg Grinchen. Jul er ikke noget jeg normalt glæder mig til. Men hvad er det så, der er ved at ske i år?

Jeg tager mig i at nynne… All I want for Christmas is youuuuuu…. Jeg har allerede sat 2 juleting frem i stuen og forleden bestilte jeg en julebluse; mega cool btw… Med et billede af Wham / Last Christmas.

I dag holdt Coca colas julelastbilen i Østermarie of all places og  og på min foranstaltning tog jeg derhen med mine 2 yngste. Så julet, så hyggeligt. Der var en fin snert af julestemning, det manglede bare at det havde sneet.

Hvad sker der lige for det? Jeg glæder mig til december, som i glæder mig.

Forleden så Nora og jeg over 2 dage Tinkas juleeventyr – fik jeg der tryllet lidt julestemning frem i mig? Jeg ved det ikke, men det er faktisk en rar fornemmelse.

2 Replies to “Det sniger sig ind på mig.”

  1. Jaaaaaaa!!!!!! Jeg vidste, du havde det i dig….. Det lå bare godt gemt . Jeg glæder mig også men det er der jo intet nyt i . Knus og jule❤❤❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.