Var det at jinxe?

En tur til København og en omgang influenza og vupti gik der 14 dage siden jeg sidst skrev.

Dagen efter jeg skrev sidste indlæg tog jeg til København af familiemæssige årsager. Mandag aften bød på sushi, vin og mange gode snakke. En god nats søvn og tidlig op tirsdag.

Kunne i løbet af formiddagen ånde lettet op. Så resten af dagen blev brugt på shopping, hygge og…. uro…. danm! Ingen advarsel – kunne ikke nå at styre uroen førend et angst anfald bragede løs.

Så istedet for at tulle rundt i lufthavnen blev høretelefonerne sat i ørerne og jeg fandt et hjørne, hvor jeg kunne sidde i ro. Æv.

Dagen efter vågnede jeg og var langt fra på toppen, men sådan har jeg haft det før efter et voldsomt angstanfald, så tænkte det “bare” var det.

Efter 4 timer på arbejde måtte jeg spørge om at tage hjem, da jeg følte jeg havde feber og bare havde det rigtig skidt. Hjemme lagde jeg mig til at sove og vågnede 3 dage efter. Sådan føltes det ihvertfald.

Så om angst anfaldet har været lettelse efter de svar vi fik tirsdag, eller om det har været forløberen for influenza eller om det kom ud af den blå luft, kan jeg ikke lure. Men øv det kom mens jeg var i København. Det er længe siden jeg har været derovre og nu sidder det lidt i mig, at der skal gå lang tid førend, jeg har lyst til det igen. Hvilket jo egentlig er noget pjat, for det skal jo ikke blive angstprovokerende at skulle en tur tilKøbenhavn. Så jeg burde snart tage derover igen. Jeg føler mig i den grad slået tilbage, ikke bare slået hjem, slået helt ud af brættet.

2 Replies to “Var det at jinxe?”

  1. JEG synes, du er mega sej at du tog herover ❤. Og om dit angst anfald skyldes det ene eller det andet, eller en god sammenblanding, ved jeg ikke. Men, jeg ville elske, at du kom over…. bare fordi .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.