Bliver man ældre på 14 år?

Ja da er svaret. Selvfølgelig. Klart. Tænk bare fra 0 år til 14 år. Der er man baby, barn, teenager. Fra 14 år til 28 år. Man er teenager, man er ung  og man bliver voksen. Fra 28 år til 42 år…… fra voksen til? mere voksen? Mere klog? Ihvertfald mere erfaring.

Det er jo ikke fordi jeg er i tvivl, jeg er udemærket klart over at på 14 år bliver man ældre. Lige gyldigt om det er fra 0 år til 14, eller fra 28 år til 42. Så hvorfor dette indlæg? Måske fordi det har overrasket mig, hvor hurtigt de sidste 14 år er gået, og jo jeg er da blevet ældre, siden jeg var 28 år. Ældre og klogere på mange ting. Mor. Jeg er blevet mor på de 14 år. Rent faktisk blev jeg mor for første gang for 14 år siden. Og forleden da det var dagens for at jeg blev mor for første gang, fik jeg mange lykønskninger med min ældste. Og jokede med flere; men jeg er jo ikke blevet ældre på de 14 år….Hvorfor har man brug for at joke med det? Måske fordi det et eller andet sted er svært at blive de år ældre? Men det er ikke alle de sidste 14 år der har været svære. Sikke en rodet omgang, jeg er ude i. Håber I kan følge med.

Jeg ved/  tror, at det er noget af det der medfølger med alderen, jeg har svært ved. Ældningen. De begyndende grå hår, som min frisør har fundet en her tot af. Bekymringsrynken i panden, som er blevet permanent, selv når der ikke er noget at bekymre sig over. Når man igen og igen må hive et stridt hår af hagen med en pincet…. I hate it! Det er fa… ikke charmerende.

Sådanne tanker har jeg i dag. Og har brug for et los bagi, jeg er jo kun 42. Det er ikke gammelt.

Men så mig alligevel købe en creme forleden dag i Matas, som reducerer rynker, mørke render og hævelser under øjnene. Jeg er sg* lige målgruppen for den creme.

Men at være mor på 42 til børn på 14 og snart 11. Det er heldigvis ok. Jeg er glad for at have erfaring, når jeg skal rådgive og vejlede, og jeg prøver virkelig ikke at være for mor-agtig-klog-dengang-jeg-var-ung…… eller hvad-sagde-jeg. Tror faktisk jeg styrer meget godt udenom disse.

Så summa summarum på mine søndags tanker må være…. at jeg jo egentlig har det godt med den alder jeg har… men at jeg også er kommet dertil hvor eyecreme og pincet ikke kan undværes.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.