Næste uge.

Sidder og prøver at få et overblik over næste uge. Bliver en lille smule forpustet på forhånd, når jeg kigger henover ugen i min kalender.

En af de ting, jeg har lært ved, først at gå i gruppe og senere til min ene samtaler er, at jeg ikke skal have en for tæt pakket uge. Det er jeg efterhånden blevet god til at styre, når det er privat. Men en del af tingene næste uge er arbejdsrelateret. Så jeg må passe godt på mig selv midt i det og skal nok komme safe igennem. Jeg har mine strategier og en fri dag på tirsdag, hvor jeg kan lade lide op.

Mandag skal jeg i skoven med mine elever, det meste af skoledagen. Vi har skovskole hver mandag og det er så fedt at starte ugen med at være udenfor. I morgen skal vi arbejde med æblet og bl.a  lave æblemos over bål. Bliver piv hyggeligt. Resten af dagen står så på møder.

Tirsdag fri; skal op til min datters pony, som skal have massage og senere på dagen skal jeg til diætist.

Onsdag er der igen møder om eftermiddagen; bl.a omkring Aula. Det bliver spændende. Jeg har været inde og kigge via app’en og det ser rigtig godt ud og nemt at gå til.

Torsdag har jeg fuld undervisning; igen skal vi i skoven. Det er vi ikke hver torsdag, men skal i denne uge og se på efterårsskoven. Samme eftermiddag har skolen Åben hus for kommende 0.klasse elever og forældre. Det plejer at være et super hyggeligt arrangement, hvor vi viser 0.klasserne og sfo’en frem.

Fredag bliver også en af de lange dage, men igen er jeg sikker på, at det bliver en af de gode. Vi skal fra kl. 12.00 have personaledag ude af huset og med middag bagefter. What’s not to like.

Indimellem alt dette er der jo ridning, fodbold, madpakker, vasketøj mm. Så jeg tænker der skal en del juice, kaffe og god frokost til, så skal jeg nok komme hel igennem. Og med guleroden – efterårsferien – lige om hjørnet, synes jeg tit man kan lidt mere.

Er virkelig spændt på diætist opstarten på tirsdag; på den der, jeg glæder mig, men har også virkelig mange sommerfugle i maven spændt. Da jeg tænker, der også skal fortælles en del personlige ting. Det kan vel nærmest ikke undgås.

Rigtig god uge derude, husk regntøj….note to myself 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *