1 års snarlig fødselsdag, og hvad nu?

Jeg har haft tænkepause.. tænkepause herfra.

For et år siden begyndte jeg at gå med tanken om at lave en blog. For at gøre noget ved det skriveri, jeg holder så meget af. For at give et indblik i den angst, som jeg ikke holder af. For at tale åbent om noget, som mange tier. Tankepause fordi jeg havde brug for at få klarhed om, hvordan min blog her et år efter skal være.

Jeg har skrevet mange indlæg om angst, mange indlæg om den der hverdag, mange indlæg om stort og småt.

Så pausen er brugt på at arbejde med, hvilken vej jeg skal. Skal bloggen laves om; være i en anden retning? En ¨nynneblog¨ = om alle de klodsetheder jeg ofte pryder min hverdag med?  Eller en blog som primært viser livet som mor? (tror faktisk mine teenager og pre-teenagere vil betakke sig. En blog med mine krea ting?

Jeg har tænkt. Skrevet, streget ud, for at skrive igen. Krøllet sammen – ja jeg skrev på papir – og foldet ud igen. Glattet ud, tænkt. Og efter at have læst alle mine indlæg fra start til nu, er jeg kommet frem til, at jeg ikke vil lave noget om. Denne blog har været med til at jeg kom igennem en hård periode. Det vil jeg ikke gemme væk. Det skal jeg ikke gemme væk. Så jeg fortsætter. Med hyldeskriv*, med torsdagstanker, med indlæg om hverdagen, med indlæg om, hvor jeg er på vej hen. Med og uden klodsetheder, med kaffekoppen ved min side. Fra livet på landet, som mor til 3, gift og lige midt i livet.

Jeg tænkte, nå, er det så livet,

sådan ser det altså ud

lidt krøllet, sammenbidt og gennemblødt

og helt almindeligt ——

—— Grib det nu , det satans liv

grib det, fang det før det er forbi…….

 

 

* Egentlig ville jeg havde lavet flere #hyldeskriv end jeg har gjort. Jeg satser på flere i det kommende år.

 

 

4 Replies to “1 års snarlig fødselsdag, og hvad nu?”

  1. Godt du nåede frem til den konklusion. At lade din blog fortsætte som den er. Det er jo nemlig dig. Og er vild med dine skriv. Ikke kun fordi , du er min søster.
    Love you ❤❤❤

  2. Så hyggeligt at følge med på sidelinien. Og du skriver nemlig så læseren føler sig velkommen. Nyder at læse dine skriv.
    Kram fra Silkeborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.