Hvorfor Bornholm?

Hvad fik jer til at flytte til Bornholm? Et spørgsmål vi stadig får stillet, selvom vi har boet her i 11 år.

Og ja, hvad fik os så til at vælge at flytte til en ø langt ude i Østersøen?

Kigger vi 12 år tilbage, boede vi på Vesterbro i en lækker lejlighed, der var byfornyet. Tæt på ALT. Søndermarken, Vega, Værnedamsvej, Enghave plads. Vi elskede at bo der, og indtil da havde vi virkelig benyttet os af alle de muligheder, der var.

Vi var også blevet forældre og vi nød det. Men mere og mere begyndte vi også at savne frisk luft og græs mellen tæerne. Og ikke det græs i Enghave parken eller Søndermarken eller i nede i vores lille gård. Nej græs der var vores eget og hvor vi ikke behøvede at pakke halvdelen af lejligheden i barnevognen, når vi skulle på udflugt.

Så vi begyndte at kigge på huse; små huse, i Hvidovre, Søborg, Farum….. men fandt ikke det helt rigtige og sket ikke noget, der var helt til at betale. Vi udvidede søge området, men faldt ikke rigtig for noget.

Et vennepar havde købt hus på Bornholm og for sjov tastede vi Bornholm ind og, hvad vi kunne købe for…. Der dukkede flere sider op med ejendomme og især en nedlagt 4 længet gård fangede os.

Ingen af os har relation til Bornholm og vi prøvede at tale os selv fra det, men den blev ved med at dukke op, når vi talte hus. Vi blev enige om, at vi da kunne tage en tur over for at se det.

Det gjorde vi så – en sommer dag i august, hvor Bornholm tog sig ud fra sin smukkeste side.

1/2 år efter flyttede vi ind på gården.

Her er den skønneste natur og her er en ro, jeg ikke har fundet andre steder. Vi har de smukkeste strande og de vildeste klipper. Bornholm er et fantastisk sted, at lade sine børn vokse op.

Og jo, det kan man sikkert finde andre skønne steder i Danmark, men vi forelskede os i Bornholm.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.