Kom maj du søde milde.

Velkommen du smukke maj; håber du tager dig lige så godt ud som sidste år, omend du starter noget kølig og blæsende.

Maj betyder, at der er 2 måneder tilbage af min orlov; hvilket jeg har valgt ikke må slå mig ud. 2 måneder er lang tid og jeg skal egentlig først rigtigt på arbejde til august. Den uge jeg skal på arbejde i juli, skal handle om evaluering og planlægning.

Selvfølgelig tænker jeg over at skulle starte arbejde igen. Det er svært, på en måde, for jeg elsker at gå hjemme på orlov. Havde jeg haft råd, kunne jeg godt ønske mig at tage mere orlov. Mest pga. jeg har så mange idéer, jeg gerne vil fører ud i livet og ting jeg er så godt igang med. Det er så godt givet ud for mig denne orlov. Det er ikke fordi, jeg ikke vil tilbage på arbejde, det er fint og det bliver godt. Men jeg ville gerne give mine projekter endnu mere opmærksomhed og tid.

Men jeg har da også tænkt tanker om mit arbejde; fået idéer til ting, jeg gerne vil. Så det bliver også godt at komme tilbage med fornyet energi og nye idéer.

Mine projekter er bl.a. denne blog. Jeg får så meget ud af at have den. At jeg startede ud med at fortælle om min angst, har jeg fået meget positiv respons på. Og det at skrive herinde om stort og småt fra min hverdag giver mig også energi, så derfor vil jeg gerne prioritere den, give den tid og opmærksomhed og skrive oftere herinde end jeg altid lige få gjort.

Derudover har jeg også et andet skrive projekt, som jeg stadig skal bruge nogle måneder på at få færdigt.

Eftersom jeg endelig også mærker mere og mere energi i hverdagen har jeg også steder på Bornholm, jeg gerne vil besøge.

De næste uger skal også bruges på at gøre klar til konfirmation, for vores ældste datter. Vi har rigtig mange ting på plads, men der er stadig nogle ting, jeg mangler at få helt styr på.

Så jeg er igang med at skrive en bucket list for resten af min orlov, dog uden at det er min hensigt at nå alt på den, men da jeg jo er fan af lister, så er det oplagt at jeg skriver sådan en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.