Sellerijuice.

Hvad er det med det sellerijuice? Er det så godt, som mange siger?

Ja – det er det. Selvom jeg var noget forbeholden i starten. Jeg har læst en del artikler på nettet omkring juicen og hvad den er god for. Jeg kunne godt skrive det her, men vil hellere anbefale, at I læser om juicen på https://blog.kropsinstituttet.dk/blog/2018/6/5/er-sellerijuice-det-nye-mirakkelmiddel

Her står det hele beskrevet, meget bedre end jeg kan gøre det.

Jeg prøvede tilbage i januar at starte på juicen, men efter et glas opgav jeg… jeg kunne simpelthen ikke få det ned. Det har virkelig en grim smag…. der mangler vodka og tabasco 😉

Men senere blev jeg anbefalet det og da jeg hørte, hvordan det hjalp vedkommende, var jeg klar til at give det et nye skud.

Min primære årsag er jo angsten. På det tidspunkt mærkede jeg uro hver dag og havde stadig en del små angst anfald.

Jeg har nu drukket juice hver morgen i 4 uger…. og jeg har fået det så meget bedre. De sidste 3 uger har jeg intet uro haft og jeg har kun haft 2 små angst anfald. Jeg er mindre træt og min mave, som før tit opførte sig mærkeligt, er også faldet til ro.

I starten kunne jeg ikke drikke den anbefalede mængde, men valgte at hellere drikke lidt end intet. Jeg presser også 1/2 citron i, da det tager noget af den grimme smag. Et par gange har jeg drukket det, når det er helt friskpresset, men kan meget bedre lide det, når det er koldt. Så jeg laver til et par dage ad gangen, og har det stående i køleskabet. Jeg er nu også nået dertil, at jeg glæder mig til min juice hver morgen (ja selv på trods af smagen…)

Min vægt er for høj… jeg ved det og har vidst det længe, men har overhovedet ikke haft overskuddet til at gøre noget fornuftigt ved det, men nu har jeg tabt 2 1/2 kilo, så endelig er motivationen der for at få gjort noget ved den.

Så kæmpe anbefaling herfra – giv det en chance og husk citronsaften, det har virkelig hjulpet mig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.