Hende den sure…

Hende den sure kost, som vi har haft besøg af i dag, må godt snart smutte. Og ja; den sure kost er mig! Sur, tvær, trist – sikke en cocktail. Hvorfor? Jeg ved det ikke. Det kom snigende i løbet af formiddagen. Egentlig har jeg ikke noget af have det i. Hvad har jeg at være sur og trist over?

Måske fordi jeg synes noget er uretfærdigt. Måske fordi små børn ikke skal flyve til himmels. Måske fordi jeg blev træt af ligegyldighed. Måske er det økuller og udlængsel. Måske er det udsigt til mine børn bliver ældre og dermed også mig.

Men er det ikke også ok at føle sådan nogen gange? At man bliver ramt og mærket så det går lige ind, der hvor man er sårbar. Jeg tænker det er ok. Det er jo heldigvis ikke en hverdagsting denne “cocktail”.

Jeg tænker at jeg går tidligt i seng. Lader tankerne flyve også i morgen er der en ny dag. Hvor jeg er sikker på at smilet og det gode humør er tilbage igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.