Nu ikke bare ved jeg, det er forår…

… nu ser og mærker jeg det også.

Det her med at gå hjemme er ikke mindre end fantastisk på så mange punkter. At det giver mig ro og overskud og tid til at arbejde med mig selv, er klart det vigtigste. Der ud over er der så mange plusser.

Jeg ser og mærker at foråret er kommet. Jeg ser det ikke bare bag ruden eller ved at læse vejrudsigten, jeg ser det, når jeg hver dag er ude; jeg ser at der er knopper på træer og buske og de for hver dag bliver større. Jeg ser at vintergækker er visnet og der nu blomster påskeliljer og krokus overalt. Jeg dufter ramsløgen, når jeg går nede på skovstien. Jeg hører fugle der pipper fra tidlig morgenstund uden at irriteres over at blive vækket. Jeg mærker solen, når den skinner og regnen når det regner.

Jeg elsker foråret. Endnu mere i år, hvor jeg også får lov til at mærke det.

Denne weekend var fuld af sol og varme. Børnene var lykkelige da trampolinen blev sat op; jeg var lykkelig da daybeden var klar. Fortnite blev byttet ud med udeleg og middagslur blev taget på terrassen.

Nu er en ny uge startet. Endnu en forårs uge; som jeg glæder mig til at mærke.

God mandag til jer alle.

Tjøs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.