Skab en have med personlighed.

Jeg har, indtil vi flyttede til Bornholm, altid boet i lejlighed. Så da vi flyttede ind på bondegården, blev det første gang jeg fik egen have. Jeg havde en klar forestilling om, at det ville blive min nye store interesse. Lad os bare sige det som det er….. det blev det… ikke…. Jeg fik ellers både fine havebøger, købte  havehandsker og div. redskaber. Men det sagde mig intet!

Da vi flyttede ind var der et kæmpe bed med med en masse flotte blomster, det var pænt ja; men lå også lige der, hvor vi gerne ville have en terrasse. Så det blev terrasse og væk med prydsbedet.

Jeg synes overhovedet ikke det er hyggeligt at gå og pille og nusse i haven. Jeg må indrømme, jeg synes det er en sur pligt. Jeg fandt aldrig rigtig den der glæde ved at gå og gøre forårsklar o.lign.

Heldigvis har vi valgt at have en rigtig børnevenlig have. Plads til at der kan spilles fodbold og sættes badebassin op om sommeren. Vi har valgt at beholde et gammelt æbletræ, vi har plantet hindbærbuske og vi har nogle kasser til krydderurter. Det er overkommeligt, når man tænker på, at jeg dårligt nok kan kende forskel på skvadderkål og mynte. Eller lige præcis mynte ved jeg hvad er, det er den der skal i Mojito 😉

Til gengæld nyder jeg hvert forår at indrette vores terrasse med møbler, lanterner, tæpper og puder. Elsker virkelig terrassen, men også at vi har valgt at haven nu engang er som den er.

Helt vildt er det så, at jeg i dag har købt blåbærplanter. Men jeg elsker blåbær…så jeg tænker, at dem kan jeg vel for pokker, da nok finde ud af at grave ned og prøve at huske at vande.

Den første lille bænk er sat op derude, så man kan sidde og nyde solens stråler. Det er skønt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *