Folkeskolen.

For noget tid siden skrev til Folkeskolen, (som er medlemsbladet/hjemmeside for lærere og børnehaveklasseleder der er organiseret i Danmarks lærerforening) Jeg skrev til dem, fordi jeg synes der mangler mere for og om børnehaveklassen i deres medlemsblad.

Jeg fik meget hurtigt en rigtig fin mail tilbage fra dem og hvor de bl.a. også spurgte mig, om jeg havde lyst til at blogge på deres hjemmeside, og det sagde jeg selvfølgelig ja tak til.

Denne blog er min hverdagsblog og den beholder jeg. Det er min fri rum, hvor jeg kan skrive om alt fra angst til helt almindelige hverdags ting, og da jeg det meste af den tid jeg har haft pernillehylde ikke har været på arbejde, har jeg heller ikke skrevet om det.

På folkeskolen.dk hedder min blog Pernille Brandt og jeg vil skrive indlæg, som på den ene eller anden måde omhandler børnehaveklassen og eller det at være børnehaveklasseleder.

Så det var det spændende jeg omtalte i mine torsdagstanker. 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *