Ude godt….

I weekenden var vi i København, da vi skulle til fødselsdag i familien.

Vi boede på et super hyggeligt hotel; Sct Thomas, lige ved Værnedamsvej. Lige midt i vores gamle hood. Da vi boede på Vesterbro, boede vi 5 minutters gang derfra, jeg elsker det kvarter, så det var dejligt at skulle bo der i weekenden.

Fredag fik vi besøgt familie og højdepunktet var endelig at møde min lille niece, som er næsten 1/2 år. Total charmetrold – så kær <3

Lørdag havde jeg en kaffeaftale om formiddagen med en veninde og resten af familien var på shopping og museumsbesøg.

Fyldt godt op med kaffe og skøn venindehygge mødtes vi hjemme på hotellet for at gøre os klar til fødselsdag; som bestod i teater og middag. Vi var i Det ny teater og se The Phantom of the opera. Det var virkelig et godt stykke, smukt og helt eminent godt skuespil. Ved middagen bagefter var jeg ved at trille ned af stolen af træthed, jeg var så at sige godt mættet af de sidste dages indtryk.

Natten til søndag sov jeg desværre ikke så meget og jeg mærkede angsten ligge og ulme. På trods af de forskellige ting, der plejer at hjælpe, var der intet der hjalp. Æv… Heldigvis kunne vi tage det stille og roligt søndag, lidt familiebesøg hvor jeg sov og et stop i Fields inden lufthaven.

Pt. er hjemme bedst for mig; men på trods af søndagen var det en dejlig tur til København. Dejligt at være afsted alle 5 sammen og få nydt København et par dage.

Hvorfor jeg mener at hjemme er bedst? Fordi her føler jeg mig helt tryg; her er den ro, som jeg så meget har brug for ligenu.  Men heldigvis kan jeg også mærke, hvor langt jeg er kommet det sidste halve år. Jeg er på vej og for mig var det en kæmpe sejr denne weekend i København.

Og hjemme igen lurer foråret. Netop nu står terrassesøren åben og solen skinner endelig igen efter mange dages regn. Jeg tror jeg vil hente lidt grene ind i stuen og ellers tage en dag med kaffe i koppen og lidt påskeklip.

God tirsdag – tjøs.

                 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *