Efterår og uge 42.

Uge 42 – efterårsferien står for døren.

Mine børn og jeg har ferie. Op til ferien har jeg været sygemeldt pga min angst og det har været et fornuftigt valg sådan at komme helt ned i gear.

Jeg har erfaret at min angst bl.a bonger ud, når jeg har for meget om ørerne og for mange aftaler. Derfor har jeg i år, som noget nyt, en tom uge 42 foran mig. Vi tager en dag af gangen.

I går havde vi 23 grader og dagen blev brugt i haven, mens solen blev nydt. Kan man forlange meget mere her midt i oktober?

Bornholm er (også) helt fantastisk i efterårsfarver, og mon ikke vi skal ud lidt på øen. Der er Halloween tema i Gudhjem med halmballe labyrint og andet gys. Jeg har stadig til gode at se Troldeskoven oppe ved Stammershalle, hvor der i gamle dage har været en zoologisk have. Jeg ved at børnene har planer om en minigolf turnering. Alle ting, som vi ikke behøver at planlægge, men kan tage afsted, lige når vi har lyst.

Så ser frem til en uge, hvor der skal hygges med familien i lavt gear og solbriller på næsen.

 

 

4 Replies to “Efterår og uge 42.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.