En uge uden.

Jeg har simpelthen haft en uge uden de store angst anfald. wuhuuu….. 🙂 Jeg har et par gange haft den der snigende angst fornemmelse, men har hver gang kunne komme ud af det.  Jeg har den vildeste optur over det.

Jeg elsker simpelthen at gå hjemme på orlov. Elsker at jeg har kunne planlægge min uge, så der har været overskud både til en bio tur med min søn og har kunne komme med ældste datteren i stalden en del gange. Dog ved jeg godt at træerne ikke vokser ind i himlen og når jeg kigger på kalenderen for næste uge, kan jeg godt se, at der ikke skal laves flere aftaler, end dem der er plottet ind.

Forleden blev jeg kontaktet af en bekendt, som fortalte at man via Angstforeningen kan melde sig til selvhjælpsgrupper i sit nærområde.

En selvhjælpsgruppe skal ikke forveksles med behandling, det er det ikke, men en gruppe hvor man kan møde ligesindet. Jeg har selv erfaret via mit gruppe forløb (som var et behandlingsforløb), hvor fantastisk det er, at mødes med nogen, som lige præcis ved, hvordan man har det, når man har angst.

Men men… angstforeningen har ingen selvhjælpsgruppe/r her på Bornholm. Så jeg har lovet, at dele dette opslag her via min blog. Angstforeningen vil meget gerne starte selvhjælpsgrupper her på øen, så hvis du kender en, der ville kunne have brug for sådan en gruppe eller du selv har, så læs opslaget og kontakt angstforeningen.

Jeg har ingen aktie i dette, men det er vigtigt for mig , at dele det, da der kan sidde mange derude, som vil kunne drage nytte af en selvhjælpsgruppe. Hvis billedet er svært at se, er I velkomne til at skriv til mig, så kan jeg sende det på mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.