2009 vs 2019.

På facebook og instagram kan man i øjeblikket se billeder, folk viser hvordan de så ud i 2009 og 2019. Selv har jeg lagt dette billede op.

Billedet til venstre er fra januar 2009, hvor jeg var temmelig gravid med tvillinger. Tvillingerne blev først født i marts; 4 dage før termin…. puha, det var tungt tilsidst. 2009 var selvfølgelig præget en del af, at vi nu var forældre til 3.

Min mand havde 14 dages barsel også havde vi lidt hjælp fra familie, der kom over, men ellers var jeg ret hurtig alene med dem i løbet af dagen. Mange har spurgt, om det ikke bare var hårdt at få tvillinger. Men det var det ikke…De sov, var vågne fik mad, var lidt vågne og sov så igen.

Jeg har aldrig synes , det var hårdt at have tvillinger. Der har været tider med mindre søvn, da de på et tidspunkt ikke sov lige længe til middag og de var længe om at sove igennem. Men hårdt nej.

Ellers er der sket flere andre ting i de 10 år, der er gået. Det blev tiden, hvor vi begge fik fast arbejde og dette var klart med til, at vi faldt rigtig godt til på Bornholm.

Vi har været på nogle dejlige rejser og vi har fået gjort nogle gode ting ved vores gård.

2019 er startet. Børnene går nu i 3. klasse og 7.klasse. Min mand er direktør på den museum, hvor han fik arbejde dengang og jeg har orlov fra mit arbejde, som børnehaveklasseleder.

Kigger jeg i spejlet, kan jeg selvfølgelig se, at jeg er blevet ældre…. og ja… det kan også mærkes. Selvfølgelig har der været op og nedture i de 10 år, især sidste år var på nogle punkter ufatteligt hårdt. Men jeg er på vej op igen. Jeg kan mærke det og det er fantastisk igen at mærke. Nogle af de drømme jeg har haft, har jeg mulighed for nu at prøve af. Det er jeg megt spændt på, hvordan det vil gå 🙂

 

 

2 Replies to “2009 vs 2019.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.