En tur ned af memory lane.

I 2005 blev jeg mor for første gang. At det er 13 år siden, er ikke til at forstå.

Jeg synes jo stadig, det var i går,  at jeg gik rundt den første nat hjemme fra hospitalet med min lille babypige i armene og nynnede Pjerrot sagde til månen, mens måneskinnet lyste ind i køkkenet på Vesterbro. En lille pige med rødt hår og de smukkeste øjne.

Håret er stadig rødt – øjenene stadig lige smukke, men min lille babypige er ved at vokse mig over hovedet. Det er faktisk ikke helt til at forstå og tilmed skal hun konfirmeres til foråret.

I går sad vi og lavede invitationer til den store dag og i den forbindelse kiggede jeg på billeder fra  hendes første 13 år.

Første dag i livet, første bad, første jul, første tur i barnevognen, første ferie, flytte til Bornholm, starte i børnehave, blive storesøster, starte i skole, venner og sport og en masse dejlige oplevelser. En masse første oplevelser. Oplevelser som er blevet til erfaringer og minder og puttet i livets rygsæk.

Rygsækken er stadig stor og der vil blive puttet meget mere i. Jeg glæder mig til at følge hende på vej.

 

 

 

2 Replies to “En tur ned af memory lane.”

  1. Ja det er noget af en tur, vi er på i øjeblikket . Vi kigger også billeder og i lørdags fandt vi kjolen ❤. Årh……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.