Et nytårsspil – fra mig til dig.

For et par år siden fandt jeg på pinterest et spil til vores nytårsaften. Det er en masse kort, hvorpå der f.eks. står; En ting du er stolt af. Man kan så spille spillet på flere måder.

Enten at en læser et kort op og alle så skal svare på  den ting, de har været stolte af i årets løb. Eller man kan skiftes til at trække et kort, også kun den ene svarer på kortet.

Vi var 4 voksne og vi spillede spillet, efter at vi havde spist. Det var super hyggeligt i timerne inden klokken slog 12, og vi fik mange gode snakke om året, der gik på held.

På pinterest kan finde mange forskellige kort, jeg har kun kunne finde nogen på engelsk. Jeg har derfor i år lavet mine egne på dansk.

Det er også en super god værtindegave til i morgen. Hvis I har tid til at printe dem ud, evt. laminere dem også put dem i en fin lille æske.

Jeg har vedhæftet kortene, som I er velkomne til at bruge. Hvis I finder på flere ting, man kunne skrive, må I meget gerne skrive dem i kommentarer, så opdaterer jeg i aften.

(Hmm…. man kan ikke se linket, når jeg har udgivet indlægget, men I skal trykke mellem Happy New year og billedet… og hvis en ved, hvordan jeg gør så I kan se linket.. så skriv det endelig til mig… tak… )

Happy New year

Nytår 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.