Året der gik.

I TV er der altid her omkring nytår div. programmer om Året der gik. Personligt glæder jeg mig til 2018 slutter. Angsten har fyldt meget dette år, både på den negative, men også på den positive side. Negativt – fordi den har fyldt så meget i hverdagen. Positivt – fordi jeg er rigtig godt igang med at lære at håndtere den og fordi jeg i den forbindelse, har mødt nogle helt fantastiske mennesker, da jeg gik til gruppesamtaler. Året har heldigvis også budt på positive ting. Min familie – mine børn og min mand. Min skønne, dejlige, elskelige børn – og min mand……altid støttende… altid. Fantastiske og omsorgsfulde kollegaer. Venner tæt på og længere væk, der altid er der, med råd, omsorg og varme.

Min årskavalkade 2018:

Januar: Blev henvist til angstgruppe og valgt at være åben omkring min angst.

Februar: Fødselsdag, fastelavn og vinterferie.

Marts: Mine tvillingers fødselsdag. Hygge weekend i Jylland med ældste datter og veninde og hendes datter og besøg på Hestemesse i Herning.

April: Startede i angstgruppe.

Maj: Sommer og lune dage. Et skoleår er ved at rinde ud.

Juni: Min skole flytter tilbage til egne bygninger efter at have været under ombygning i 1/2 år. Sommer i Danmark.

Juli: Sommerferie og sol og varme. Stor hygger med mine børn. Strand, lune aftener og en periode med minimal angst.

August: Skolestart og stadig sommer. Ældstedatter vandt bornholmsmesterskaber i spring. Meget stolt mor.

September: Angsten begynder at fylde så meget i hverdagen, at jeg må sige fra overfor flere og flere ting. Starter i enesamtale forløb. Bliver moster <3

Oktober: Ældste datter har fødselsdag. Starter blog. Dejlig efterårsferie med familiebesøg. Bliver sygemeldt.

November: Sorg og angst fylder mere og mere.

December: Tager beslutning om at tage orlov fra arbejdet.

Og nu står 2019 og banker på. Et år hvor jeg starter med at være på orlov fra min arbejde. Det bliver spændende med en ny hverdag. Til foråret skal vores ældste datter konfirmeres og forhåbentlig bliver vi også pony ejere, da vi leder efter pony til hende. Ellers et år med en masse uskrevne sider – jeg er klar.

Velkommen nytår, og velkommen her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.