Dejlig er jorden og det blev julen også.

Ligeså meget som jeg synes, julen var hyggelig i december, kunne jeg mærke 1. juledag ,at jeg havde lyst til at pakke det hele væk. Så i går blev alt pynten taget ned og i dag bliver juletræet afpyntet og  sat ud. Selv de sidste julesmåkager blev spist i går 🙂

Men sikke en dejlig jul vi havde. På trods af at jeg på få sekunder fik ødelagt risengrøden med at hælde mere salt i end, hvad der smagte godt og samtidig havde glemt at tage fra til ris ala manden, så blev det jo juleaften alligevel. Ris a la manden blev lavet af færdigkøbt risengrød og den blev ganske god.

Om eftermiddagen gik pigerne og jeg i kirke – det var så fint og for mig var det helt særligt. Da jeg havde bestemt mig for, at det ville blive min måde at få sagt “farvel” til min mormor på. Så da vi sang Dejlig er jorden, som var hendes yndlingssalme, lukkede jeg øjnene og sendte hende en kærlig tanke. Så fint og dejligt at få gjort. Det har manglet for mig.

Vi gik hjem gennem sneen, som stadig lå og kom hjem til Disneys juleshow. Resten af aftenen forløb, som de nok gør de fleste steder; dejlig mad, glade og forventningsfulde børn og skønsang om træet.

Vi har ingen planer for de næste par dage andet end hygge, afslapning, legeaftaler mm. Jubiiii.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.