Jeg har pimpet vores spise/hyggekrog.

Da vi flyttede ind på bondegården i 2007 skulle der en del renovering til. I stuehuset fik vi bl.a. lavet et nyt køkken alrum, som ligesiden har været husets hjerte. Udover vi spiser alle måltider her, så hygges der med læsning, tegning, spil mm. For nogle år siden købte jeg en slagbænk, som jeg synes passer lige ind på en gammel bondegård. Efterhånden er jeg blevet træt af spisebordet, men vi har heller ikke fundet lige det vi hellere ville have. Men der trængte til at ske noget. Mens børnene har været små har der ligget div. voksduge på bordet, men dem var jeg ærligtalt også blevet træt af.

Så efter en tur i jysk ( og nej det er ikke reklame 😉 ) har jeg pimpet vores hyggelig krog lidt.

Puder i slagbænken og en juleløber på bordet. Der er bare blevet så hyggeligt. Til sommer skal slagbænken slibes og have en ny gang maling og det der spisebord, skal nok udskiftes på et tidspunt… eller ha’ en ny voksdug….., men lige nu ser det sådan ud:)

Fantastisk hvad man kan gøre for små 200kr.

Før og efter billede:

  

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.