Stille 2. søndag i advent.

Fra omkring kl. 5.30 lå jeg vågen. Vendte og drejede mig, men nej… var lysvågen. Jeg så chancen for en stille morgen, så jeg listede ind i stuen med min dyne, lavede kaffe og puttede mig i sofaen. En stor kop kaffe senere satte jeg kitchen aid’en i gang med en gang dej til boller. Stadig ro, stadig ingen andre vågne end mig. Først ved 8-tiden begyndte resten af huset af røre på sig. Sådan en søndag morgen er ikke at kimse af.

Havde mange tanker om ugen der kommer, men en skøn veninde, fik mig heldigvis sporet tilbage til “nuet” og ikke tankerne omkring ugen, som hurtigt kørte i ring. Gør noget godt for dig selv, var hendes kloge råd. So I did…. så istedet for at julekagebagning, som jeg egentlig havde tænkt vi skulle, men må indrømme, jeg overhovedet ikke orkede, blev det til en lazy sunday lige efter mit hovedet. Brugsen havde både en pakke med klippe klistre ting og æbleskiver på frost… det var faktisk ok. Så mens pigerne var kreative, nød jeg min kalender bog og et glas portvin i adventskransens skær. 

I morgen er først i morgen, i dag er ligenu og her. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.