Jeg glæder mig over….

I kapitel 2 i min kalender bog Glæd dig; handler det i dag om at huske at glæde sig til noget / over noget. Jeg er desværre alt for god til at tænke over de ting jeg ikke kan eller får gjort, istedet for det modsatte. F.eks. “Øv jeg endnu ikke har fået sendt den pakke afsted” istedet for bare at være glad for, at jeg har fået den købt. Den skal jo nok blive sendt på et tidspunkt. Jeg tror, at jeg det næste stykke vil skrive ned i min Bullet Journal ting jeg glæder mig til/over, så det kan blive en naturlig ting, istedet for så tit at fokusere på det negative.

Men i dag kommer det her på bloggen.

Jeg glæder mig til/over:

At jeg var på arbejde 5 dage i sidste uge.

At jeg i går var til en koncert med mange indtryk uden at få angst.

At vi i dag har bagt julesmåkager.

Jeg glæder mig til på torsdag.

Jeg glæder mig til hele denne måned.

Jeg glæder mig over at have en masse fantastiske mennesker i min hverdag – nogen tæt på, nogen længere væk.

 

2 Replies to “Jeg glæder mig over….”

  1. Jeg glæder mig over, at have muligheden for at læse dine ord og tanker.
    Jeg glæder mig over, at være så priviligeret at kende en som dig.
    Jeg glæder mig over dig ❤️
    M.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.