Hylde #3

Det er efterhånden et stykke siden, der har været et hylde # indlæg.

Jeg har en hylde med fjer. Forskellige fjer. Fjer har en stor betydning for mig. Det startede, da jeg hørte Marie Key sangen; Let som en fjer. En meget smuk sang, som jeg kunne relatere til, da jeg var et sted, hvor jeg måtte sige farvel til en ven, da omstændigheder gjorde, at venskabet måtte slutte.

På min mormors 90 års fødselsdag fik jeg lavet en fjer tatovering. Denne fjer fik jeg lavet, fordi jeg synes fjeren i sig selv er utrolig smuk, men også fordi den for mig symboliserede både handlekraft og at kunne se ting ovenfra ( en fugl har fjer og de kan lette og se verden fra oven og fra flere perspektiver) dette passede rigtig godt ind i mit arbejde, hvor jeg , selvom jeg var TR suppleant, var fungerende TR i flere perioder.

Siden hen har jeg så læst at fjeren kan symbolisere, at de er et tegn fra ens engle om, at de er her og passer på en og bærer man en fjer på sig, forstærker den energibåndet mellen en selv og ens engle. Dette læste jeg kort efter min mormors død… og fjeren fik jeg som sagt lavet  på hendes 90 års fødselsdag, hvilket gør at det er en af de tatoveringer, der betyder allermest for mig.

Jeg har længe gået med en idé, hvor fjer er indblandet…. total teaser, sorry, for jeg kommer ikke til at fortælle mere om det ligenu. Det bliver nok først engang i det nye år.

  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.