Grød på flere måder.

Udenfor blæser det – indenfor er der tændt op i brændeovnen. I dag gik jeg tidligt hjem fra arbejde, da jeg endnu ikke er tilbage på fuldtid.

Brrrr…. det er sådan rigtig råkoldt og derfor har jeg til frokost nydt en skøn portion havregrød. Jeg elsker havregrød. Ja det er mættende, men jeg synes samtidig, at det smager helt fantastisk. Jeg fik lavet en ordentlig  portion, så af den sidste rest har jeg smækket et par havregrødsmuffins sammen. Disse skal med i morgen, da jeg har en lang dag og de er super gode som mellemmåltid.

I dag var min topping tørrede tranebær, banan og lidt mandler.

I dag har jeg købt chiafrø, jeg har nemlig set en lækker opskrift på grød, som skal laves om aftenen, også i køleskab natten over og vupti, næste morgen er der grød. Hurtigt, nemt og lækkert.

Egentlig ville jeg have skrevet et indlæg om angst og hvordan det er i kroppen, når angsten lurer. Men jeg kan ikke rigtig få det skrevet færdigt. Istedet blev det et indlæg om grød…. Det andet indlæg ligger som kladde, så jeg skal nok få det skrevet, måske i dag, måske i morgen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.