I dag for 13 år siden…

… blev jeg mor for første gang.

En smuk morgen mens solen skinnede ind af vinduerne på Hvidovre hospital, kom vores datter til verden.

Og i dag er hun så 13 år; teenager.  Hvor blev alle de år lige af?

I går dykkede jeg ned i foto albums (ja… det var dengang man havde det) og så på mave billeder, de første baby fotos; trætte men lykkelige forældre og ren babybobbel.

Og jeg husker alt fra den dag, hun kom til verden. Sjovt, som man i hverdagen kan glemme, at man mangler køkkenruller og at børnene skal have gymnastiktøj med. Men den dag… det første intense blik, jordemoderens navn og at der var millionbøf til middagsmad. Usikkerheden og stoltheden i forældrollen.

Alt var, som om det kun var i går, det var første gang.

Dejlige dejlige datter.

Du gør mig hver dag stolt – dit positive sind, dit smil og… dig…. tak for dig.

Jeg elsker dig.

 

 

 

2 Replies to “I dag for 13 år siden…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.