Farvel til januar.

Ja undskyld januar, men farvel med dig. Jeg er så glad for at i morgen, skifter vi til februar. Jeg er ikke fan af lange mørke vintermåneder. Og januar, du er desværre en af dem. Især i år har du været ekstra lang, og selvom du her på det sidste har vist flere lyse sider af dig, så er jeg mere end klar til februar. For efter februar kommer forår.

Forår er mine tvillingers fødselsdag. Forår er lys. Forår er de yndigste forårsblomster. Forår er knopper på træerne. Forår er at sætte havemøblerne frem igen. Forår er forhåbentlig flere vaccinerede. Forår er glæde. Forår er kaffe i en solskinsplet. Forår er begyndende fregner på næsen. Forår er fuglekvidder. Forår er goddag tyndere jakker. Forår er 1 år siden jeg stoppede til samtaler. Jeg glæder mig så meget til at byde foråret velkommen.

Men først er der februar og den skal også nydes.

(Billederne er for forrige år)

Hjemmeundervisning og hjemmekontor.

De første 14 dage med hjemmeundervisning er nu gået. Mit team og jeg har fået lavet en god plan over, hvordan dagene skal være og hvem der forbereder hvad til hvornår. I sidste uge var jeg også en dag på skolen, hvor jeg havde nødundervisning. Det var en meget tom skole at komm end på, når man er vant til børn i skolegårdene og på gangene.

Efter 3 1/2 uge hjemme i familienboblen var det svært lige pludselig at træde ind og være tæt med andre. Jeg er ikke bange, jeg får ikke angst, men jeg har en følelse af enorm usikkerhed i at være i “en anden bobbel” end den derhjemme. Jeg tager så meget hatten af for de lærere og pædagoger der er afsted hver eneste dag. De er ikke først i køen til vacciner, men hver dag tager de på arbejde og står forrest. Tak til alle dem.

Jeg prøver at holde humøret oppe, men de sidste par dage har jeg godt nok været i et små dårligt humør, så da der i formmiddags kom et blomsterbed med en buket blomster blev jeg helt rørt. Blomsterne var fra min mor, det var virkelig som at få en knus gennem luften og fik mig til at tænke på, at det er helt ok at humøret ikke hele tiden er i top og et par med med dårligt humør er ok, så længe det ikke bliver alt for lang tid.

 

1.1.2021.

Godt nytår.

I går fejrede vi nytår i boblen. Min lille familie bobbel. Det var så hyggeligt og sjovt. God mad, gode snakke, god musik og hygge. Og nåååå ja konfettirør.

Det tog 1 1/2 støvstugerpose at få væk i dag. Men som sagt, virkelig hyggelig aften.

I dag har den så stået på, udover støvsugning, på absolut ingenting og det eneste valg jeg gider tage i dag, er om der skal ses Bagedyst eller x-faktor.

Nu er Mette Frederiksens nytårs tale netop begyndt og bagefter skal vi have rester.

Vi er stadigvæk i en verden med pandemi, lad os håbe at 2021 giver den et ordentlig los i r*….

På mandag står den på hjemmeundervisning af min 0. årgang, så en af dagene skal jeg lige sadle om mht undervisning mandag, men for nu er det stadig ferie.

Godt nytår til jer alle.