Er det lørdag?

Jeg har seriøst ikke styr på dagene længere. Det kunne være torsdag, som det kunne være søndag. Måtte faktisk tjekke det tidligere…. det ER lørdag. Ikke fordi jeg skal noget. Overhovedet. Luften er gået af ballonen. Psssst…….

Så da jeg fandt ud af at det var lørdag, måtte jeg ud… ikke bare ud og gå i det dejlige vejr. Ud, væk, se andre mennesker. Så jeg tog til Nexø…. jo jo…. vildt ikk? I Bog og idé for at købe én ny tusch og én ny farveblyant. Var det vigtigt? tjooo…. nok ikke, men måtte bare lidt ud. Flottede mig oveni med en tur i Kvickly.

Dog tog jeg ikke de bløde bukser på i dag, som ellers nærmest er blevet hverdages uniformen. Valgte også at tage makeup på, for at se om jeg stadig kunne huske, hvordan det lægges. Men håret…. det har så fået sig sit helt eget liv. Det både trænger til at blive klippet og farvet. Så her er indført corona-knold. Ikke at forveksle med det man havde under barslen: barsles-knold.

Hold nu op altså…. corona-knold og skrupforvirret. Jamen skal vi ikke bare sige at det går godt her?

 

Er det forresten påske ? (joke – det ved jeg det er……;)

 

Torsdagstanker #10.

Velkommen igen til torsdagstanker.

Jeg har virkelig mange tanker, der fylder i hovedet. Mange tanker, alle tanker. Om alt og om intet. Tanker jeg kan gøre noget ved, andre har jeg slet ikke indflydelse på. De kører rundt, de forstyrre min søvn, nogen giver mig hjertebanken, andre giver mig gå på mod. Nogen af dem har med hverdagen at gøre… den kommende hverdag. Andre er fremtids, nogen er datid.

  • Jeg blev lidt overrasket over mig selv, men kunne ikke dy mig. Fik lyst til at råbe det ud i hele butikken, men tog mig i det og sagde det pænt.. eller pænt og pænt… men så brug da for hele… det sprit og / eller de handsker som står LIGE når man komme rind i butikken.
  • Og jo vi skal da nok huske børnene på det, og gøre det faste timetal mm. Der kan alle være helt rolige, jeg er en af dem der er vilde med håndvask. Men når voksne mennekser ikke gør det… så bliver jeg faktisk bekymret for om det “bare kan læres”. For det kan det jo tydeligvis ikke.
  • Den kommende hverdag – på job – 2 børn i skole – en hjemme. Hmm hvis jeg synes det var presset før, så er jeg ikke mere rolig for den kommende tid. Hvornår skal den ældste have hjælp?
  • Og nej… jeg er i det hele taget ikke rolig, men… mine tanker spiller bold med ting jeg ikke helt forstår. Ligenu kan jeg ikke vide, hvordan det vil gå. Jeg siger det nok så mange gange til mig selv, alligevel kører det rundt; hvordan, hvad nu hvis, hvorfor, hvorfor ikke, igen hvordan, hvor, hvem…..  
  • Og samtidig skal jeg afsluttes…. det bliver så godt, det bliver så vildt, og jeg er så klar. Men jeg er ikke helt tryg. Hvorfor skal det lige blive oveni hinanden?
  • Hold nu op, jeg har de sejeste børn, dem er der virkelig mange af. Ja vi skal hylde de voksne, der gør en masse godt i disse uger. Men jeg synes også vi skal hylde børnene og de unge mennesker. De har om nogen omstillet sig, knoklet, accepteret, været i nuet og alt det uden at have vennerne og hverdagen at læne sig helt op ad.
  • Også er jeg ret sikker på at jeg midt i kaos og denne forandring har fået en ny ven. Det kan også noget.

 

  • også kun jeg virkelig godt spise jordbærtærte.  

 

God torsdag.

 

 

Lige hvad jeg trængte til.

Jeg elsker min familie, som i stor elsker. Men jeg har trængt til at se andre mennesker ( og tænker ikke jeg er den eneste 😂) og ikke bare de få jeg ser, når jeg er ude og handle. Men trængte til snak og grin og hygge. Ikke lige det nemmeste i disse tider.

Men så hørte jeg fra en der havde spillet banko over Skype med vennerne og vupti fik jeg på få dage arrangeret banko med mine kolleger. For ja dem savner jeg enormt.

Så i går aftes var vi 23 der spillede banko over Skype. Invitationen lød på; lav selv din egen banko plade og medbring egne drikkevarer 😉

Det var så hyggeligt og skønt at se dem. Vi grinede og fik også både spille og snakket. Tak for jer – hvis I læser med. I gav mig lige den energi indsprøjtning, jeg manglede. Vi har allerede aftalt en ny spilleaften efter påske, hvis vi stadigvæk ikke må komme på arbejde.

Jeg må virkelig anbefale alle at gøre det. Spil med vennerne eller familien. Spis middag, drik et glas vin. Det gav mig virkelig noget, efter jeg noget tid har haft det sådan on/off. Jeg var simpelthen i socialt underskud.