Næste uge.

Sidder og prøver at få et overblik over næste uge. Bliver en lille smule forpustet på forhånd, når jeg kigger henover ugen i min kalender.

En af de ting, jeg har lært ved, først at gå i gruppe og senere til min ene samtaler er, at jeg ikke skal have en for tæt pakket uge. Det er jeg efterhånden blevet god til at styre, når det er privat. Men en del af tingene næste uge er arbejdsrelateret. Så jeg må passe godt på mig selv midt i det og skal nok komme safe igennem. Jeg har mine strategier og en fri dag på tirsdag, hvor jeg kan lade lide op.

Mandag skal jeg i skoven med mine elever, det meste af skoledagen. Vi har skovskole hver mandag og det er så fedt at starte ugen med at være udenfor. I morgen skal vi arbejde med æblet og bl.a  lave æblemos over bål. Bliver piv hyggeligt. Resten af dagen står så på møder.

Tirsdag fri; skal op til min datters pony, som skal have massage og senere på dagen skal jeg til diætist.

Onsdag er der igen møder om eftermiddagen; bl.a omkring Aula. Det bliver spændende. Jeg har været inde og kigge via app’en og det ser rigtig godt ud og nemt at gå til.

Torsdag har jeg fuld undervisning; igen skal vi i skoven. Det er vi ikke hver torsdag, men skal i denne uge og se på efterårsskoven. Samme eftermiddag har skolen Åben hus for kommende 0.klasse elever og forældre. Det plejer at være et super hyggeligt arrangement, hvor vi viser 0.klasserne og sfo’en frem.

Fredag bliver også en af de lange dage, men igen er jeg sikker på, at det bliver en af de gode. Vi skal fra kl. 12.00 have personaledag ude af huset og med middag bagefter. What’s not to like.

Indimellem alt dette er der jo ridning, fodbold, madpakker, vasketøj mm. Så jeg tænker der skal en del juice, kaffe og god frokost til, så skal jeg nok komme hel igennem. Og med guleroden – efterårsferien – lige om hjørnet, synes jeg tit man kan lidt mere.

Er virkelig spændt på diætist opstarten på tirsdag; på den der, jeg glæder mig, men har også virkelig mange sommerfugle i maven spændt. Da jeg tænker, der også skal fortælles en del personlige ting. Det kan vel nærmest ikke undgås.

Rigtig god uge derude, husk regntøj….note to myself 🙂

Jeg burde…

Have kørt brænde ind i dag; istedet tog Nora og jeg til Gudhjem og købte nystegte fiskefrikadeller og brød fra bageren.

Have plukket de sidste mange hindbær på buskene; istedet sov jeg middagslur på daybed’en.

Have vasket et par maskinefulde tøj; men gad seriøst ikke lægge det tørre tøj sammen, der hang på stativerne.

Have set FCK kampen, istedet sov jeg middagslur på daybed’en.😆

Mon ikke brænde og hindbær bliver en søndagsting? Nu må vi se.

Jeg sætter kampen igang igen.

Kampen mod kiloerne.

Hej jeg hedder Pernille og jeg vejer for meget. Alt for meget. Jeg ved det godt. Jeg ser det hver dag, jeg mærker det hver dag og jeg hader det.

Jeg kan ikke skjule det bag, jeg har været gravid med tvillinger. De kilo er tabt, forlængst… og ja så er der kommet nogle nye til.

Forkert kost, for meget byggen hule og medicin har bestemt ikke gjort noget godt for kroppen. Jeg kunne have lukket mundet, jeg kunne jo bare have taget mig sammen. Men havde jeg kunne det, tro mig, så havde jeg gjort det for længst.

I foråret, i takt med at jeg fik det meget bedre, kom også motivationen for at begynde at gøre noget ved det.

Der røg 5 kilo, men herhenover sommeren er det gået helt i stå.

Til mine samtaler på hospitalet har vi talt om det, det er jo ikke særligt rart at have motivationen, ændre på kost, også sker der ikke noget. Og det gør ikke noget godt for, hvordan jeg så ser på mig selv.

Det er nu blevet bestemt, at jeg skal starte hos en diætist. Det er jeg simpelthen så glad for. Jeg glæder mig til at få den hjælp, som jeg mangler. Hjælp til at få sammensat kosten på den rigtig måde, så det vil hjælpe mig.

Jeg er top motiveret og glæder mig til at komme igang.

Som altid, vælger jeg at være åben. Men man må altid meget gerne spørge ind til mig, hvordan jeg har det og hvad jeg er igang med. Og i efteråret starter jeg altså hos diætist; jeg er spændt på forløbet og tænker, jeg både får brug for hep, knus og hjælp med at tro på det, når/hvis det hele bliver lidt surt.

 

Hvad man ikke kan nå på en formiddag.

Er landet i slagbænken med dagens 2. kop kaffe. Jeg har fri i dag og startede morgen med en af mine samtaler ude på hospitalet. Som altid en rigtig god samtale og jeg fik vendt nogle ting, som har rumlet meget og gik derfra med ro og en venten. Kommer ind på i et seperat indlæg, hvad jeg nu venter på.

Derfor kørte jeg ud for at handle ind til min frokost; fik købt heste godbider, hjem og sætte en vask over, rydde op og nu sidder jeg her. Kl. er 10.40. Det er da ret godt gået.

Hører podcasten Anden til venstre; giv den et lyt. Stephanie Fisker taler med div. kendtes bedre halvdel om netop det at være den anden. Denne gang er det med Helle Bjerg; Rasmus Bjergs kone. Utrolig behagelig at lytte til og ikke mindst spændende at høre om det, at være gift og med en af vores  nutids store og ikke mindst dygtige skuespillere.

Der ud over skal jeg have færdiggjort et indlæg til Folkeskolen, som denne gang handler om skolestarten. (har en blog der handler om livet i børnehaveklassen, hvis der er nogen nye, der læser med)

Elsker disse tirsdage, det er så godt givet ud og jeg får ladet op og er klar til de 3 kommende dage med stort set fuld undervisning, gårdvagter og møder.

Nu er koppen tom, vaskemaskinen bipper, dagen er godt i gang.

God tirsdag til jer.

 

1 års snarlig fødselsdag, og hvad nu?

Jeg har haft tænkepause.. tænkepause herfra.

For et år siden begyndte jeg at gå med tanken om at lave en blog. For at gøre noget ved det skriveri, jeg holder så meget af. For at give et indblik i den angst, som jeg ikke holder af. For at tale åbent om noget, som mange tier. Tankepause fordi jeg havde brug for at få klarhed om, hvordan min blog her et år efter skal være.

Jeg har skrevet mange indlæg om angst, mange indlæg om den der hverdag, mange indlæg om stort og småt.

Så pausen er brugt på at arbejde med, hvilken vej jeg skal. Skal bloggen laves om; være i en anden retning? En ¨nynneblog¨ = om alle de klodsetheder jeg ofte pryder min hverdag med?  Eller en blog som primært viser livet som mor? (tror faktisk mine teenager og pre-teenagere vil betakke sig. En blog med mine krea ting?

Jeg har tænkt. Skrevet, streget ud, for at skrive igen. Krøllet sammen – ja jeg skrev på papir – og foldet ud igen. Glattet ud, tænkt. Og efter at have læst alle mine indlæg fra start til nu, er jeg kommet frem til, at jeg ikke vil lave noget om. Denne blog har været med til at jeg kom igennem en hård periode. Det vil jeg ikke gemme væk. Det skal jeg ikke gemme væk. Så jeg fortsætter. Med hyldeskriv*, med torsdagstanker, med indlæg om hverdagen, med indlæg om, hvor jeg er på vej hen. Med og uden klodsetheder, med kaffekoppen ved min side. Fra livet på landet, som mor til 3, gift og lige midt i livet.

Jeg tænkte, nå, er det så livet,

sådan ser det altså ud

lidt krøllet, sammenbidt og gennemblødt

og helt almindeligt ——

—— Grib det nu , det satans liv

grib det, fang det før det er forbi…….

 

 

* Egentlig ville jeg havde lavet flere #hyldeskriv end jeg har gjort. Jeg satser på flere i det kommende år.