Status på den der hverdag.

Hverdagen er godt i gang. Og det er ok. Ret ok at den er igang faktisk, omend jeg da godt gad at have fortsat med at være på orlov. Fordi det var mega hyggeligt at gå hjemme. Men nu er jeg tilbage på skolen med nye små elever og hos mine skønne kollegaer. Det har været en rigtig god start og lynhurtigt er jeg kommet ind i det hele igen, selvom jeg dog må indrømme, at jeg på 1/2 år også har fortrængt nogle ting. Praktiske ting. Så har også i visse henseender følt mig helt ny. Bl.a. i går da jeg måtte spørge, hvor vi nu har plaster henne?

Mine børn er også kommet rigtig godt igang med skolen igen 4.kl og 8.kl; nu er det vist definitivt slut med at have små børn.

I dag har jeg en fri dag, solen skinner og der er et nyt podcast afsnit. Jeg har sovet længe, drukket kaffe, kommet igennem til lægen i første hug, er på 3. maskine vask og lader op. Det er guld værd med denne fri dag.

Ugen byder derudover på forældremøder, stævner og bryllupsdag; ikke en helt normal uge, så derfor er fridagen også kærkommen til lige at få ladet op, så jeg ikke går fuldstændig død hver aften kl. 19.00, hvilket jeg jo gjorde før min orlov.

Så… det er godt at være igang igen og det går godt og jeg er glad og tryg i det.

Wonderfestiwall.

Jeg er træt og har sat mig i en campingstol 😆 men Wonderfestiwall er igang. Bornholms festival; hyggelig festival; den eneste festival jeg har været på. Jeg har aldrig væltet hegnet på Roskilde eller sunget i Bøgeskoven. Men Wonder er skøn. Også kan jeg være som min alder siger… ikke ung… og kører hjem og sove i min egen seng.

På en scene et stykke herfra spiller Oh land og i jeg sidder ligeså stille og nyder det.

I går hørte jeg bl.a Folkeklubben og i dag Shaka loveless og Wafande.

Jeg har fundet wifi og om lidt finder jeg noget kaffe… for nååå ja; jeg har min teenager datter med på hendes første festival; mon hun en dag får væltet hegnet? Vi starter i det hjemvante, så må vi se om nogle år 😀

Efter ferie kommer hverdag.

For mit vedkommende er mine 4 ugers ferie slut. I mandags startede jeg på arbejde igen. Mentalt klar og parat og hovedet fuld af nye ideer. Min orlov har budt på mange tanker om fremtiden; hvilket har været en meget positiv proces for mig at være igennem. Jeg er på en arbejdsplads, hvor jeg har nogle virkelig fantastiske kolleger og leder og at være tilbage med dem, er kun et kæmpe plus.

Jeg havde kriller i maven, da jeg forleden gik ned i “mit” klasselokale. Skolen var aldrig årsag til min angst, men lige op til min beslutning om orlov, var det også et sted jeg fik angst. Men jeg har nydt at gå rundt dernede og gøre klar til de små elever, som starter på mandag. Jeg tænker at måske der kommer lidt kriller igen på mandag, men jeg er ikke i tvivl om, at hvis der gør, så er det kriller på den gode måde. På den der “sommerfugle i maven måde” For jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig til at møde dem. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal lære hinanden at kende. Jeg glæder mig til det første emne, der er forberedt til dem, jeg glæder mig til sange, lege, opgaver, hygge, skovskole, samling, mange spørgsmål, til at give dem grundstenene i deres skoleliv, til at pirre deres nysgerrig. Jeg glæder mig. 

På mandag går hverdagen rigtig igang, når også mine børn starter i skole. Så skal vi igen igang med madpakker, lektier, huske idrætstøj, huske at tjekke intra – alt det jeg står og fortæller mine elevers forældre om 🙂

Men sikke en dejlig sommerferie vi har haft.

Vi har nydt at have fri og være sammen og komme ned i gear alle mand. Vi har nydt stranden og solen. Ligget på langs og læst og set film. Spist mange is og god mad. Grint og talt og været sammen.

Jeg kan godt lide hverdagen og det er også ok at den er igang, men jeg er endnu mere fan af ferier og på mandag er der 9 uger til efterårsferien 🙂