I morgen er det sommer.

Bum! Sådan er det og det betyder at:

 • Så sover jeg med åbent vindue.
 • Forventer sol og varme.
 • Skal sove middagslure på terrassen.
 • Skal nyde at jeg stadig har en HEL måneds orlov.
 • Skal ud og drikke kaffe i klipperne. (Vil du med SC?)
 • Skal begynde på min Bucket list.
 • Skal fortsætte den gode stil (minus 5 nu – jubiii).
 • Huske at danse hvis det regner.

En weekend I konfirmationens tegn.

Som jeg skrev var vi fredag på Sjælland til konfirmation og i søndags var det så vores ældste datter, der skulle konfirmeres.

Det var så fin, smuk og dejlig en dag. Desværre var vejret ikke helt med os, køligt og tåget, men faktisk er der kommet de flotteste billeder ud af det, så pyt med at solen ikke skinnede.

Ungerne op til var en stor rejse tilbage til minderne fra hendes barndom og jeg har været utrolig berørt over det. Der var så mange dejlige minder som jeg har nydt alt imens jeg har skrevet tale og kigget på billeder. Derfor var jeg spændt på om jeg ville stortude i kirken. Men det gjorde jeg ikke; var rørt og stolt. Men da konfirmanderne gik ud af kirken kom der alligevel et par tårer… de unge smukke mennesker, som har livet foran dem.

Og nu er det så slut. Efter forberedelser og klargøring og en dejlig dag i søndags er det slut. Huset er fuld af smukke buketter fra borderne og vi skal se at få lavet takkekort.

Hverdagen er godt i gang med forældremøder, hytteture og stævner i weekender.

Min krop er ved at falde til ro igen; fredag aften var jeg træt og fyldt, men tænker det er både ganske forståeligt og nok også meget almindeligt, måske da også for nogen der ikke har angst. Mandag havde jeg det som om jeg havde danset hele natten, uden at vi overhovedet havde musik og dans…. kroppen var bare træt.

I dagen er tågen lettet, solen skinner. så ud i det gode vejr med mig.

 

Sjælland t/r.

Min niece er blevet konfirmeret i dag; så vi har været en tur på Sjælland. Var afsted med en færge i morges – konfirmations frokost – og nu på færgen hjem igen til Bornholm.

Vi skal selv holde konfirmation på søndag; derfor tager vi hjem igen i dag.

Det er længe siden jeg har været med færge; flyver helst når jeg skal fra øen. Men i dag blev det med færge.

Jeg er virkelig ikke god til færgen; og slet ikke efter en dag med mange indtryk. Min hovedet er fyldt, jeg er træt og har brug for at skærme mig kan jeg mærke.

Så det er med musik i ørerne og om lidt lukkede øjne. Der er lovet 1 1/2 m høje bølger…. suk… er ikke god til andre folks søsyge ( så er det sagt )

Øhøj herfra.

Torsdagstanker #9.

 • Beklager min stilhed… men planlægger konfirmation.
 • Gad vide hvornår den artikel udkommer…. og hvordan den er blevet ikke mindst.
 • kan man betale med danske penge i Sverige?
 • Skal vist have fundet en ny juicer, har jo nærmest slidt den gamle op 😉
 • Det eller de der valg, har jeg overhovedet ikke sat mig ind i endnu… der er lige en konfirmation først…
 • 4 uger til Folkemøde… tror jeg skal derop i år. Sidste år var jeg ikke deroppe, men tror godt jeg kan i år…
 • Nå, har ikke tid til at sidde her… så kort indlæg, men vender stærkt tilbage.

God torsdag derude.

En formiddag ude af comfort zone.

Forleden kontaktede mit fagblad Folkeskolen mig vedr. en artikel, de gerne vil skrive. I går ringede der så en fotograf, som skulle tage nogle billeder… af mig…. til artiklen.

Så i dag har jeg været på fotosession, som fotografen kaldte det. Ja ja, så har jeg prøvet det også.

Vi mødtes på min skole, hvor billederne skulle tages nede i “mit” lokale og inde i indskolingsarenaen. Som jeg altid er ramt af held, var det selvfølgelig midt i et frikvarter, så der stod et hav af børn med næserne mod ruderne. Jeg smilede og gjorde alt for at huske at have tungen op i ganen, hvilket jeg kan se på billederne ikke har hjulet, og selvfølgelig skulle der komme en kollega ind, da fotografen lige havde bedt mig om at sætte hånden i siden og ha’ hovedet lidt på skrå…. hvad har han dog ikke tænkt?

Det var så meget ude af min comfort zone. Jeg ville klart have foretrykket at dobbelhagen havde været mindre og kroppen en del kilo lettere. Men det var faktisk sjovt at prøve og enhver bliver da glad, når man får at vide at når man har hovedet på skrå, så er man flatterende.

Jeg glæder mig til at læse artiklen, det er mega fedt at de har grebet min henvendelse tidligere, om at jeg savnede mere fokus på børnehaveklassen fra dem.

 

 

Klar til en ny uge.

Jeg har her til aften lavet selleri juice klar, så der er til et par dage og rabarberkompot til morgenmaden. I fredags gik der blandselv slik i den og ligenu et glas champagne pga at FC. København er blevet danske mestre (fedt med en undskyldning 😉 ) så må lige tilbage på det sunde spor igen.

Børnene skal have emneuge på skolen, dvs en her uge, hvor der ikke skal huskes idrætstøj, svømmetøj o.lign. men hvor der til gengæld er lang dag på fredag med åbent hus. Bliver dejligt at komme ind og se hvad de har lavet og få hilst på mine skønne kollager.

Ellers har jeg nogle få praktiske ting i forbindelse med snarlig konfirmation at hygge mig med i ugens løb, en tur til lægen med sønnen, da han skal have fjernet et sting i panden. Samt skal til samtale, så jow jow har da noget at bruge tiden på.

Nå, vil lige tjekke om ikke der er et glas til og et afsnit ex on the beach (can’t help it… 😉 )

Kom maj du søde milde.

Velkommen du smukke maj; håber du tager dig lige så godt ud som sidste år, omend du starter noget kølig og blæsende.

Maj betyder, at der er 2 måneder tilbage af min orlov; hvilket jeg har valgt ikke må slå mig ud. 2 måneder er lang tid og jeg skal egentlig først rigtigt på arbejde til august. Den uge jeg skal på arbejde i juli, skal handle om evaluering og planlægning.

Selvfølgelig tænker jeg over at skulle starte arbejde igen. Det er svært, på en måde, for jeg elsker at gå hjemme på orlov. Havde jeg haft råd, kunne jeg godt ønske mig at tage mere orlov. Mest pga. jeg har så mange idéer, jeg gerne vil fører ud i livet og ting jeg er så godt igang med. Det er så godt givet ud for mig denne orlov. Det er ikke fordi, jeg ikke vil tilbage på arbejde, det er fint og det bliver godt. Men jeg ville gerne give mine projekter endnu mere opmærksomhed og tid.

Men jeg har da også tænkt tanker om mit arbejde; fået idéer til ting, jeg gerne vil. Så det bliver også godt at komme tilbage med fornyet energi og nye idéer.

Mine projekter er bl.a. denne blog. Jeg får så meget ud af at have den. At jeg startede ud med at fortælle om min angst, har jeg fået meget positiv respons på. Og det at skrive herinde om stort og småt fra min hverdag giver mig også energi, så derfor vil jeg gerne prioritere den, give den tid og opmærksomhed og skrive oftere herinde end jeg altid lige få gjort.

Derudover har jeg også et andet skrive projekt, som jeg stadig skal bruge nogle måneder på at få færdigt.

Eftersom jeg endelig også mærker mere og mere energi i hverdagen har jeg også steder på Bornholm, jeg gerne vil besøge.

De næste uger skal også bruges på at gøre klar til konfirmation, for vores ældste datter. Vi har rigtig mange ting på plads, men der er stadig nogle ting, jeg mangler at få helt styr på.

Så jeg er igang med at skrive en bucket list for resten af min orlov, dog uden at det er min hensigt at nå alt på den, men da jeg jo er fan af lister, så er det oplagt at jeg skriver sådan en.