Vågnede tidligt. Lå længe og mærkede uroen i kroppen. Suk. Skulle heldigvis til samtale, og selvom jeg var så tæt på at aflyse, kom jeg afsted.

Som altid arbejdede vi ud fra Den kognitive diamant:

(billedet er lånt fra nettet)

Jeg havde haft uro siden i mandags, hvilket ikke var blevet til angst, men kunne mærke det lurede i morges.

Først kunne jeg ikke komme på, hvad der kunne have giver uroen. Men ved forskellige spørgsmål, kom jeg frem til at det var siden mit tandlæge besøg mandag. Det var ikke nogen god oplevelse, hvor jeg både følte mig talt ned til, ydmyget, handlingslammet og i den grad havde fået overtrådt mine grænser.

Da samtalen var ved sin afslutning var uroen næsten ude af kroppen. Jeg er så glad for, at jeg kom afsted i dag, hvilket jeg kan takke min mand for, som mødte senere på arbejde, for at køre mig.

Han købt også bagel og is til mig og jeg tænkte, at jeg ville hjem og bygge hule i sofaen. Hjemme var uroen helt væk og efter af have spist ( dog kun bagel, isen står faktisk stadig i fryseren ) fik jeg lavet lidt pynt mm til Pernilles hylde /pop up butik.

Nu vil jeg skrive en mail til tandlægen, jeg tænker, det vil være godt at fortælle, hvordan jeg oplevede besøget i mandags. Det vil give en ro og gøre, at jeg komme igen, for i mandags tænkte jeg, det gør jeg ikke igen.

Tjøs og god onsdag.