De fleste steder i Danmark holdes der vinterferie i disse dage… men ikke her på Bornholm. Skolerne holder først vinterferie i uge 10, da man følger fastelavn.

I et par år har der været vinterferie i uge 7 som en prøve, men da prøveårerne var slut, blev det besluttet at gå tilbage til den gamle ordning.

Stakkels børn. Mine er ihvertfald godt brugte og kunne godt have brugt at have ferie nu. Det vi så kan håbe på er, at foråret er tittet mere frem i uge 10.

Så her er det hverdag og det vil sige at alle mand er afsted og jeg nyder fortsat at gå hjemme. Synes jeg mærker mere energi, end jeg har gjort længe. Det viser jo at beslutningen om orlov, var den helt rigtige.

Jeg går pt. og rydder og i vores ene lade, da jeg leger lidt med tanken og at lave en popup butik i påskeferien.  Nogle af de tidligere ejere havde butik i laden, så der er lavet en fin disk, når man kommer indenfor og hylder op ad den ene væg. Ligesiden vi flyttede ind, har vi godt kunne tænke os at have en lille butik. Men det ene år har taget det andet og nu har vi boet her i 12 år, og laden er blevet fyldt op med alt muligt. Så nu rydder jeg op. Jeg laver en hylde med loppeting; kopper, krukker og hvad vi ellers har sat over i årernes løb.

Der ud over vi jeg sælge diverse papirsklip jeg selv laver. Primært påskepynt. Om der kommer andre varer vil tiden vise, men er ved at undersøge lidt.