Glimt fra Nynne.

På et tidspunkt nævnte jeg, at jeg indimellem er ligesom Nynne, også kunne jeg alligevel ikke nogen Nynne-historier den dag. Har nu samlet lidt til jer. Here goes…

  • Da vi en sommer fik et ekstra køleskab og Nora højt i børnehaven fortalte , at det var til al mors hvidvin. #hejhejhelegudhjem
  • Da jeg i min epiduralrus ved AKS kaldte Martin for McDreamy.
  • Da vi lige var flyttet til Bornholm, og jeg så en mand i min have stå og tisse…. og råbte ud af terrassedøren, hva… fa… han lavede i min have…. så så jeg han tømte vores septiktank og ikke stod og tissede….
  • Da jeg faldt over verdens laveste dørtrin og fik det vildeste brud i overarmen… og fordi det var på Bornholm, hvor alle kender alle… så var den ene ambulanceredder selvfølgelig far til en af mine tidligere elever.

God tirsdag derude 🙂

 

3 Kommentarer

  1. smiler stort , skulle måske ha´ døbt dig nynne knuser mor

  2. jeg er også glad for navnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Pernilleshylde

Tema af Anders NorenOp ↑