Kender I det?

Kender I det, når man ikke har set en veninde i lang tid og når man så ses igen, så kører snakken bare ?

Sådan en veninde har jeg <3

I dag mødtes vi efter ikke at have set hinanden i lang tid. Det var SÅ hyggeligt. Snak, grin og kaffe (og en salat bowl til mig, typisk mig at komme afsted uden at have spist frokost.)

Vi kan grine over de samme ting, undres over de samme ting, græde over de samme ting , også har vi også til fælles at vi begge er Nynne-kloner. Simpelthen så rart at vide, at man ikke er alene på det punkt. 🙂

Og nu var det så, jeg egentlig gerne ville dele sådan en historie med jer ( altså en af mine egne… ) men så kan jeg overhovedet ikke komme i tanke om en… Måske man skulle begynde at skrive dem ned…eller netop ikke. Det må blive en anden dag så.

Vi mødtes på cafe Momo i Rønne. Super hyggelig indretning med borde og stole og bænke i en skøn blandet samsurium. Jeg spiste som sagt en salat bowl, men var også fristet af dagens suppe, deres humus og hjemmebagt brød og sandwich… Det var første gang , jeg var der i dag, men bestemt ikke sidste.

 

 

2 Kommentarer

 1. Der er kommet mange fine ting ud af indernættet.. Den salat så så lækker ud både med og uden balsam..

  • admin

   januar 24, 2019 at 10:48 am

   Mange…veninder og netshopping – 2 vigtige ting 🙂
   Den var mega lækker, men hold nu op jeg tyggede og tyggede….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Pernilleshylde

Tema af Anders NorenOp ↑