Nissen er flyttet ind.

Jeg har tidligere skrevet lidt om de juletrationer, vi har i vores lille familie. Jeg er vild med, at mine børn de sidste par uger har talt om,  hvornår nissedøren og julesokkerne kommer op. Jeg er vild med, at de siger til mig, at de da godt ved, at jeg hjælper nissen (underforstået at de godt ved, jeg “er nissen”) og  selvom de ved det, så glæder de sig. Den glæde, den er så smittende.

I dag er nissedøren og julesokkerne hængt op. Jeg er helt spændt på, om de opdager det, når de kommer hjem. I hver sok er der også lagt en kalender til dem og ellers er sokken til adventspakker, og hvad nissen nu i løbet af decembermåned putter i.

Og mens jeg sidder og skriver dette, begynder det at sne udenfor. Its begin to look a lot like christmas. Man skulle nærmest tro, det var et juleeventyr 🙂

Jeg er også startet på arbejde igen. 2 timer hver dag. Helt stille og roligt. Der er lagt en rigtig fin plan for december måned. En plan jeg føler mig tryg ved. I går var det mærkeligt og lidt svært at være der igen, men det hjælp, at så mange kollegaer kom og gav knus og var glade for at se mig igen. Det betød så meget for mig.

 

 

 

2 Kommentarer

  1. Vild med at du langsomt lader julen snige sig ind og vild med at dine unger tænker som de gør omkring nissen.
    Vild med at du fik sne før mig
    Vild med at du er startet på job igen .
    Og vild med dig. ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Pernilleshylde

Tema af Anders NorenOp ↑