Søndag. Stilhed. Ro. Ældste i rideklubben og de to yngste i svømmehallen. Helt ro en times tid, hvor jeg fik styr på ugen der kommer; altså i kalenderen og varm kaffe i koppen.

Havde aftalt med en veninde, at vi skulle kigge på et par julemarkeder omkring Gudhjem, så kl. 12, blev jeg hentet. Første sted var lidt skuffende. Æv… men fint og smukt. Jeg havde nok bare sat mig i hovedet, at jeg skulle gå derfra med poser fuld af lækkerier. Ha Ha…. men fik dog købt lidt, som skal bruges til en julegave. Vi overhørte nogen tale om, at man i Møllen i Gudhjem kunne få varm kartoffelsuppe, så det blev vores næste stop. Og derfra kørte vi til et af mine yndlingssteder på Bornholm. Melstedgård; hvor deres butik Skafferiet bød på varme, hygge, æblegløgg og kage.

En skøn søndag i et roligt tempo. Men gode snakke. Med veninde. Med familien her sidst på eftermiddagen.