Ja jeg er nok lidt sen på den, men har simplethen opdaget podcast. Har godt nok hørt Mads og monopolet nogle gange som podcast, men ellers ikke. Men nu hvor jeg går hjemme, sad jeg en dag og kiggede lidt inde på app’en på min telefon og opdagede, at der findes andet end MOM.

Jeg er nu fuldstændig faldet for: Sitter; som er med Signe Lindkvist og Iben Hjejle. Jeg har hørt 4 episoder og det er som om, det er lavet lige til mig.

Babysitter, parasitter, pomfritter, sitter de godt?,  Sitter Horne Rasmussen. Jeg kunne simpelthen være den 3. der sad med rundt om bordet. Elsker det. Elsker dem.

I hver episode har de nogle emner, som taler om, alt fra larmende børn, nostalgi, kæledyr og meget mere. De er så dejlige ærlige og helt nede på jorden. Kæmpe anbefaling herfra, der er pt. 10 episoder og der kommer en ny ca. 1 gang om ugen.