Tunge skyer – tunge tanker.

Tunge skyer har hængt over øen i dag. En storm tager til og temperaturen er faldet. I dag afspejlede mit humør vejret. Tunge tanker og et dalende humør.

Jeg får at vide, at jeg er utålmodig. Det her vil tage tid. Lang tid. Og jeg ved det, men lige i dag, havde jeg svært ved at finde gejsten. Kampgejsten. For det er en kamp. Modstanderen er hård og kan blive ved og ved. I dag gik jeg i knæ, Havde lyst til at putte mig ned under dynen og gå i hi. Men heldigvis fandt jeg en snert af en kampgejst frem. Kørte en tur. Lod vinden blæser mig igennem ved Gudhjem havn. Fik styr på tankerne.

På vej tilbage til bilen, så jeg at der var lys i det fineste lille bageri. Indenfor var der varme. Og lune kanelbullar. Kørte hjem og blev i tusmørket mødt af lys i vinduerne.

Lys. Det skal nok lysne. Der vil komme dage som disse, men der vil også komme dage, hvor det hele ser mere lyst ud. De kommer. Jeg ved det. Nogle gange glemmer jeg det bare, heldigvis har jeg mennesker omkring mig, som husker mig på det. Tak for jer. Både jer som er lige om hjørnet og også jer, der er længere væk. BareTak.

 

 

4 Kommentarer

  1. Er lige her. Følger og lytter og tror på dig.

  2. Meget fint skrevet – og lige nu føles det som om, du skrev det for mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Pernilleshylde

Tema af Anders NorenOp ↑