Jeg  er sådan en, der har brug for at kunne have overblik over mine aftaler. Jeg har de sidste par år haft en bullet journal, som kort fortalt er en bog, hvor man selv udformer sin kalender og oveni kan skrive lister over alle mulige ting. Alt hvad man har brug for at have af lister, oversigter mm. Men…. jeg er kørt lidt træt i selv at skulle lave uge oversigterne, samtidig elsker jeg stadig siderne med mine lister. Så efter en del søgen på nettet og en enkelt fejl bestilling fandt jeg en kalender fra Design Letters. Den er enkelt og så fin. Den har ugeoversigt og ved hver uge en blank side til højre, hvor jeg selv kan skrive forskellige ting, jeg tracker hver uge. Dog er der ingen ekstra sider, hvor jeg kan have alle mine lister, så med i kurven røg også en ny notesbog og i dag, kom de så med posten.

Tænker det bliver godt med disse to bøger til næste år og godt at jeg i tide blev bevist om at stoppe med at lave mine egen, så jeg ikke kørte fuldstændig træt i det.