Ugen der gik…

Ugen er gået, dagene er gået, timerne er gået.

Af omsorg, blev jeg forleden spurgt, om det ikke er kedeligt at gå hjemme og være sygemeldt. Svarede at det er det ikke. Ligenu er det, det jeg har brug for. Tid og ro til at bearbejde og arbejde med de ting, der bliver talt om og arbejdet med, når jeg er til mine enesamtaler. Samt jeg har så meget rod i hovedet pga angsten, at det er rart ar være hjemme og ikke også skulle forholde mig til mit arbejde.

Dagene går og jeg følger med. Jeg sætter tid af hver dag til en stund, hvor jeg sidder med lukkede øjne og bare koncentrerer mig om min vejrtrækning. Lukke alt ude og bare have den ene ting, at koncentrere mig om.

Jeg går en tur hver dag, en kort eller en længere. Så skønt at få frisk luft og komme ud, så jeg ikke bliver huleboer.

Også er jeg træt…så træt, at man skulle tro, det er løgn, men prøver ikke at sove til middag, vil hellere kunne sove om natten. Jeg får læst, set gamle Beverly afsnit og bestilt alt muligt på nettet. Sådan blev vi f.eks. et nyt sofabord rigere forleden. Ups…

Nogen vil tænke; hold op hvor lyder det fedt… men ved I hvad? Det er det ikke…. jeg ville meget hellere have det så godt, at jeg ikke behøvede at være hjemme.

 

 

 

 

2 Kommentarer

  1. Pernille Nielsen

    november 10, 2018 at 8:39 pm

    Varme tanker og kram herfra ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Pernilleshylde

Tema af Anders NorenOp ↑