Ja fra nu af er svaret ved 4 eller 5?

Der er 4…  men i går fik Bornholm sin 5. rundkirke….. eller dvs. en rundkørsel på Bornholm har fået en skulptur, som er inspireret af Sankt Ols kirke.

Dette skulptur kan man vel godt sige, har delt vandene på Bornholm. Der er selvfølgelig en forhistorie… om et Lindetræ… der stod så fint i rundkørslen… som blev fældet… efter megen debat….

Ja man kan undres, hvorfor et fint træ skal fældes… tro mig… mange har undret sig… jeg har ikke været for eller imod. Har fulgt debatten på afstand, og i dag kørte jeg så forbi, og der stod Rønnes nye skulptur. Og nu siger jeg det…. jeg synes, den er fin… faktisk. Nej vi kan ikke se igennem den, over den, det er ikke et Lindetræ… men den er da flot… og hey…. jeg håber der skal stå små grantræer og nisser til jul, det indbyder den da til.